Medlemsavgifter 2019

Helbetalande: 515:- / Familjemedlem: 100 kr / Lokal klubbmedlem: 115:-
/ Sveriges Hundungdom: 300:- / Utlandsmedlem: 645 kr

Medlemsavgiften gäller ett år fr.o.m betalning.
Mer information om de olika medlemskapen hittar du längre ner på sidan.

Bli medlem i Säffle Brukshundklubb

Betalningsinformation

När du fyllt i formuläret ovan kan du betala in aktuell medlemsavgift på Bankgiro:  5457-3159 , så registrerar vi ditt medlemskap så fort som möjligt. Därefter får du ditt medlemskort från Svenska Brukshundklubben på posten.

Medlemsformer

Ordinarie medlemskap

Ordinarie medlem betalar förbundsavgift (400 kronor) och lokal avgift i Säffle Brukshundklubb 115 kr. Du kan vara ordinarie medlem i flera klubbar. Då betalar du bara en förbundsavgift, men lokal avgift till varje klubb som du är medlem i.
Totalkostnad: 515 kr

Familjemedlemskap

Familjemedlem betalar endast lokal avgift. Förutsättningen är att någon i din familj, i samma hushåll (samma adress), redan är ordinarie medlem och att du blir medlem i samma klubb. Tidningen Brukshunden ingår inte i denna typ av medlemskap.
Totalkostnad: 100 kr

Utlandsmedlemskap

Utlandsmedlem betalar förbundsavgift på 530 kr per år plus lokal avgift. Förbundsavgiften är lite högre på grund av högre administrativa kostnader.
Därefter tillkommer lokalklubbsavgiften (115 kr)
 Totalkonstnad: 645 kr

Redan medlem i annan klubb?

Om du redan är medlem i en annan brukshundklubb i Sverige alternativt SBK rasklubb behöver du inte betala fullt ordinarie medlemskap utan endast den lokala avgiften som är 115 kr.Totalkostnad: 115 kr

Ungdomsmedlemskap

För att bli medem i Sveriges Hundungdom följer du instruktionerna under länken nedan;

..eller skicka in dina uppgifter via formuläret så hjälper vi er med registreringen! Du betalar i så fall avgiften för medlemskapet i ungdomsklubben till oss, och vi betalar vidare till Sveriges Hundungdom.

Medlemsförmåner

Som medlem får du;
  1. Medlemskap i Svenska Brukshundklubben (därmed rätt att delta vid prov och tävlingar).
  2. Tidningen "Brukshunden".
  3. Rätt att delta vid kurser och aktiviteter på Säffle Brukshundklubb.
  4. Tillgång till stora fina gräsplaner att träna på, samt kurser och utbildningar.
  5. Gemenskap.

Frågor om medlemskap?