Klubbens Nyheter

ÅRSMÖTE 2020

Välkommen på årsmöte kl 18.30 den 12 februari i klubbstugan.
Förslag till dagordning samt övriga handlingar finns tillgängliga i klubbstugan senast sju dagar före mötet.
Klubben bjuder på gofika:-)

Utbilda dig till figurant!

Vill du veta mer om hundars mentalitet? Genom en figurantutbildning får du lära dig allt från planering, till att figurera som spöke eller hur man leker med hunden under en mentalbeskrivning. Säffle Brukshundklubb planerar att starta en utbildning till figurant efter jul.

Intresserad?

För mer information, kontakta Leif Karlsson på telefon: 0707311871

Medlemsmöte 21/10-2019

Då var det dags för ytterligare ett medlemsmöte på Säffle Brukshundklubb. Under mötet avhandlas vad styrelsen och sektorerna arbetat med under året, och sedan kommer vi få lyssna på ett föredrag av duktiga Michaela Perlöv från "Tassainn". Hon kommer prata fysisk träning av hundar, som är ett mycket aktuellt ämne inom hundvärlden. Föreläsningen är helt kostnadsfri så länge man deltagit under mötet. Alla medlemmar är såklart välkomna att delta och det är här du som medlem har chans att påverka den framtida verksamheten. Styrelsen bjuder på fika i vanlig ordning!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam porttitor augue a turpis porttitor maximus. Nulla luctus elementum felis, sit amet condimentum lectus rutrum eget.